Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

США занепокоєні ризикованими маневрами Росії у Середземному морі

США занепокоєні ризикованими маневрами Росії у Середземному морі
162000 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ще 17 червня було повідомлено про чергові маневри російського сторожового фрегату «Ярослав Мудрий», котрий небезпечно наблизився до двох американських есмінців у Середземному морі. І вже сьогодні, 1 липня, подібні дії РФ було зафіксовано знову.

Проте, сьогоднішній інцидент усім своїм виглядом говорив американцям про небезпеку з боку російського екіпажу фрегату, оскільки десять осіб, які знаходилися у якості команди на кораблі, мали відкриту і готову до використання зброю. Крім того, «Ярослав Мудрий» стежив за авіаносцем США, котрий приймає участь у військових операціях, де фігурантом є «Ісламська держава». А наближення російського фрегату до американського крейсера майже на 140 метрів у США вважають «вкрай непрофесійним та ризикованим».

Поданий «Ярославом Мудрим» дивний сигнал про неперетинання курсу фрегату, котрий є супереченням духу угоди про попередження та відвернення морських інцидентів, став для американських військових ще однією загадкою. Як розцінюють вищезазначені агресивні дії РФ в Америці, поки що невідомо.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео