Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Путін планує відмовитися від плану "Новоросія" та зберегти своє обличчя

Путін планує відмовитися від плану "Новоросія" та зберегти своє обличчя
27346 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Президент Росії вирішив переглянути свої політичні дії та позбутися непотрібного баласту. Таку інформацію повідомив один із російських опозиціонерів. Він заявив, що війна на Донбасі забирає чимало ресурсів, у тому числі й грошей. Вести цей конфлікт стає дедалі не вигідніше.

     До того ж населення Російської Федерації висловлює все більше невдоволення таки затратами та непотрібними смертями російських військових. Таке положення не принесе додаткових рейтингових диведентів Путіну, тож він разом із соратниками розробляє план «якнайшвидше розв'язати військовий конфлікт та не втратити обличчя». Наразі, за словами опозиціонера, існує так званий варіант «дорожньої карти». Цей план розглядає Москва спільно з Вашингтоном. Він передбачає врегулювання російсько-українських відносин. При цьому Путін муситимете вивести свої війська з Донбасу, а також надати кошти для його відновлення.

     До того ж політик переконаний, що Моторолу прибрали російські спецслужби. Оскільки той надто багато знав і став більше загрозою, аніж потрібним варіантом. Надалі у планах Кремля - знищення інших впливових завербованих РФ людей Донбасу, які володіють чималої інформацією.   Поки що цей план в розробці. Точної дати його реалізації немає.

     Наостанок слід опозиціонер зауважив, що Вашингтон планує поки що залишити Крим за Москвою. Путіну наразі вигідний півострів, адже він може тримати його рейтинг на високому рівні.

     У західних ЗМІ такий варіант розвитку подій називають планом юристів Трампа по врегулюванню конфлікту. Тож ймовірно, що цей план розглядає дві країни: Росія разом із Сполученими Штатами Америки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео