Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Маріупольському напрямку спокій лише сниться

Маріупольському напрямку спокій лише сниться
163278 ПЕРЕГЛЯДІВ

     21 січня окупанти вели вогонь по Маріупольському напрямку в зоні антитерористичної операції. Таку інформацію надали у штабі АТО.

     Найбільше дісталося селищам Троїцьке та Водяне. Обстріли вели з мінометів, стрілецької зброї та гранатометів.

     Не менше дісталося й Донецькому напрямку. Там бойовики вели вогонь по Новгородському та Зайцевому.

     За день терористам вдалося обстріляти позиції сил АТО 21 раз.

     У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України розповіли, що бойовики не шкодують навіть своїх побратимів по зброї. За їхніми даними, тих, хто бажає покинути лави незаконних військових формувань, або мають завершені контракти й не бажають їх продовжувати, ізолюють на полігоні.

     Такі солдати і тих, кого ловлять на дезертирстві підлягають жорсткому перевихованню й залишаються ізольованими поблизу населеного пункту Торез.

     Наостанок додамо, керівник Донецької ОДА Павло Жебрівський днями заявив, що українські прикордонники повинні бути готові у будь-який час закрити кордон України. Особлива їхня увага має бути зосереджена на ділянці, яка розділяє нашу країну з головним ворогом – Росією. При цьому акцентувати свою увагу та усі сили на тому моменті, коли з'явиться щонайменша можливість повернути під контроль кордон, який наразі перебуває під владою сепаратистів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео