Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Філіп Брідлав заявив про необхідність надання Україні американської зброї

Філіп Брідлав заявив про необхідність надання Україні американської зброї
81720 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Путін – стоп!" - з таким гаслом до Президента Америки Дональда Трампа звернувся колишній голова НАТО в Європі Філіп Брідлав. Він певен, що Україні потрібна американська зброя, яка б нарешті поклала край Путінській агресії.

Пан Брідлав виступив із зверненням до Трампа перед комітетом Сенату Штатів із міжнародних питань. У своїй промові він акцентував увагу на проблемах, які створює РФ у світі. Екс-голова НАТО переконаний, що цій зухвалій агресивності потрібно покласти край. І оскільки США мають чималі переваги з позиції сили, то вони повинні підтримати Україну, яка страждає від кривавих Кремлівських домагань, не лише словом, але й зброєю.

Мовляв, колишня президентська адміністрація зволікала з цим питанням, через що українська армія понесла чималі втрати. Проте нова влада може виправити цю ситуацію та дозволити Україні відвоювати свою територію назад, певен Філіп Брідлав.

Також він зазначив, що перед усім Москва маніпулює Європейським Союзом і НАТО, зволікаючи з виконанням Мінським домовленостей. Таким чином, переконаний екс-голова Альянсу, Кремль хоче ослабити сили обох організацій.

За словами Брідлава, Америці не варто розслаблятися у відносинах із Кремлем. Натомість потрібно посилювати свій кіберзахист. Мовляв, російська влада й надалі намагатиметься атакувати та заражати вірусами важливі американські об'єкти.

Натомість, підкреслив Брідлав, потрібно підтримувати діалог із опонентом, однак не переступати через вибудувані століттями американські принципи.

Нагадаємо, за надання Україні летальної зброї для захисту своєї території раніше уже до Трампа звертався держсекретар Америки Рекс Тіллерсон.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео