Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ворог активізувався у Луганському напрямку

Ворог активізувався у Луганському напрямку
219005 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Луганщині наразі найгарячіша точка, повідомляють у Генеральному штабі ЗСУ. Лише за 14 липня бойовики 16 разів вчиняли у Луганському напрямку провокації із застосуванням важкого озброєння. Такі дані озвучили у Міністерстві оборони з питань антитерористичної операції.

Російські найманці за вчорашню добу активізувалися по всій лінії фронту. За даними Міноборони, вогонь не припинявся ані в Станиці Луганській, ані в регіоні поблизу Попасної. Найчастіше терористи просто робили невеликі обстріли, аби спровокувати українських бійців. Однак ворог часто застосовував й заборонену Мінськими домовленостями зброю. Зокрема, міномети, якими противник стріляв у Троїцькому, Старому Айдарі та Кримському. Також вогонь із мінометів був зафіксований неподалік від населеного пункту Щастя.
За інформацією відомства, найактивніші обстріли були поблизу бахмутської траси. Терористи найчастіше стріляли в ночі. За добу, вони випустили по бійцях АТО три міни, а потім почали активно гатити по позиціям українських військових. Опівночі ворог випустив ДРГ, прикриваючись снайперськими вистрілами. Бійці АТО були змушені відстрілюватися на ураження.
Напад українські військові відбили, проте без жертв не обійшлося. Один із бійців ЗСУ загинув.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео