Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Окупанти зменшили інтенсивність атак

Окупанти зменшили інтенсивність атак
82375 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Донеччині сепаратисти стали менше обстрілювати позиції Збройних Сил України. Таку інформацію повідомляють у штабі Збройних Сил України.

За їхніми даними, бойовики с початку цієї осені рідше атакували українських бійців антитерористичної операції. Проте наразі зафіксовано чотири обстріли ворогом позицій атошників. За словами штабу, це у кілька разів менше, аніж було з середини літа.

Під час провокаційних заходів російські найманці стріляли з гранатометів і стрілецького озброєння. 2 вересня обстріли здійснювалися лише стрілецькою зброєю. Провокації зафіксовані поблизу шахти Бутівка та неподалік промзони біля Авдіївки.

Обстріл із гранатометів помітили у Маріупольському напрямку у ранкові часи. До вечора на лінії розмежування спостерігався стабільний «режим тиші».

Раніше повідомлялося, що у День знань окупанти зранку обстріляли з гранатометів позиції українських бійців ЗСУ на лінії розмежування. Стрілянина розпочиналася близько двадцяти разів. На щастя, ніхто з вітчизняних військових не постраждав.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео