Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Жертв геноциду буде належно вшановано

53592 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прес–службою адміністрації Президента була оприлюднена новина про те, що задля належного вшанування українців, котрі потрапили під нещадну машину сталінських репресій у 1932-1933 роках,  Петром Порошенком був виданий відповідний Указ стосовно заходів, які мають пройти 28 листопада, адже саме цю дату встановлено як День пам’яті жертв голодомору. Кабінетом Міністрів буде створено Оргкомітет по підготовці та проведенню у цьому році низки заходів до пам’ятної дати.

Основні заходи пройдуть в столичному Національному музеї, який названо «Меморіалом жертв Голодомору». Також двадцять восьмого листопада на території усієї країни пройдуть тематичні наукові, інформаційні, культурно-мистецькі заходи, виставки фото та відеоматеріалів, архівних документів, в котрих відображено ті жахливі події.

Того ж дня буде оголошена національна хвилина мовчання о 16 годині за київським часом. А також цього дня на усіх установах буде приспущено Державний прапор. Рекомендовано утриматися від проведення розважальних заходів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео