Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські військові продовжують отримувати якісну підготовку у рамках співпраці за міжнародними про

Українські військові продовжують отримувати якісну підготовку у рамках співпраці за міжнародними про
189238 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно в Україні завершилися військові навчання «Sea Breeze-2016», ініційовані США у рамках україно-американського співробітництва, націленого на покращення стану української армії та на обмін військовим досвідом між країнами. Проте, свого кінця добігла лише перша частина масштабних міжнародних навчань у лавах Збройних Сил України.

Президент України Петро Порошенко акцентував увагу широкого загалу на тому, що завдяки втручанню світової військової спільноти українські військовослужбовці суттєво підвищили власний бойовий рівень. Канадські, литовські, польські та британські інструктори наразі знаходяться у нашій країні і допомагають вітчизняним воїнам набути ще більш високого рівня військового професіоналізму у рамках поступового збільшення атак агресивної Російської Федерації.

Варто відзначити, що робота іноземних інструкторів в Україні проходить згідно пунктів усіх державних оборонних документів та Стратегічного оборонного бюлетеня, відповідаючи вимогам НАТО. Крім того, за словами українського президента, британські інструктори, навчаючи українських десантників, потроху переймають в них цінний досвід ведення гібридної війни.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео