Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Президент України зустрівся з послами США, Бразилії, Єгипту та Румунії

Президент України зустрівся з послами США, Бразилії, Єгипту та Румунії
54244 ПЕРЕГЛЯДІВ

Глава Української держави Петро Порошенко прийняв вірчі грамоти у послів таких країн як Федеративна Республіка Бразилія, Арабська Республіка Єгипет, Сполучені Штати Америки і Румунія. Варто відзначити, що Посол Америки в Україні Марі Йованович свою діяльність на зазначеній вище посаді розпочала зовсім недавно, проте, вже має чудовий досвід роботи у цій галузі під час своєї діяльності у столиці України – Києві – протягом 2001-го-2005-го років.

Президент Української держави зазначив, що дуже вдячний Сполученим Штатам за їх постійну підтримку нашої державі у контексті економіки, політики та озброєння. Марі Йованович, у свою чергу, запевнила Петра Порошенка у тому, що особисто слідкуватиме за поглибленням підтримки Америкою такої динамічно зростаючої держави як Україна, чиє реформування вже змогло ініціювати чимало змін у багатьох її сферах.

Крістіан-Леон Цуркану – Посол Румунії в Україні – акцентував увагу пана Порошенка на тому , що Румунська держава також усіляко сприятиме розвитку конструктивного двостороннього україно-румунського діалогу, а президент Української держави висловив сподівання на те, що кордон між Україною та Румунією у недалекому майбутньому все-таки отримає спільний контроль.

Поглиблення торгівельно-економічного, промислового, енергетичного, науково-технологічного та військово-технічного діалогів Петро Порошенко очікує від Бразилії та Єгипту. Їх Посли в Україні Освалдо Біато Жуніора та Хоссам Ельдін М. Алі акцентували увагу українського президента на бажанні держав активно співпрацювати у цих важливих сферах і надалі.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео