Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Міжнародна слідча група підтвердила причетність Росії до збиття малайзійського «Боїнга»

Міжнародна слідча група підтвердила причетність Росії до збиття малайзійського «Боїнга»
108414 ПЕРЕГЛЯДІВ

Минуло більш ніж два роки з моменту страшної трагедії, у якій загинули сотні пасажирів літака Малайзійських авіаліній «МН-17». Сталася катастрофа у липні 2014-го року у небі над українським Донбасом, на той час вже окупованим проросійськими терористичними організаціями, і сам вони, згідно результатів масштабного розслідування Міжнародної слідчої групи, будуть відповідати за цей злочин.

За словами представників вищезазначеної установи, попередні слідчі дії виявили беззаперечні докази причетності Російської Федерації до збиття літака та, як наслідок, загибелі усього його екіпажу. Катастрофа сталася через вибух ракети зенітного комплексу «БУК», який належав Росії, і цей факт, за переконаннями президента України Петра Порошенка, є остаточною крапкою у справі липневої авіатрагедії.

Як зазначив Глава Української держави, винуватиця катастрофи не змогла заручитися підтримкою жодної з країн світу, аби приховати докази власної причетності до інциденту. Крім того, Міжнародна слідча група, перевіривши нібито правдиві свідчення РФ про військовий літак української сторони, котрий знаходився поряд із малайзійським «Боїнгом», не знайшла жодних доказів перебування будь-яких інших авіатранспортних засобів у повітрі, окрім «МН-17».

І тепер, за словами пана Порошенка, координація дій як міжнародної, так і української політичної спільнот буде скерована на встановлення особистостей тих людей, котрі віддавали наказ та випускали російську ракету у повітря. Найбільш ефективним механізмом пошуку винних, окрім спільних зусиль, президент України у цьому контексті вважає ініціативу Раду безпеки ООН.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео