Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Безвізовий режим для українців став ще ближчим

Безвізовий режим для українців став ще ближчим
162849 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Таку новину повідомив Президент України Петро Порошенко. Ймовірно, що омріяний і такий довгоочікуваний безвіз ми побачимо в кінці грудня 2016 року. Проте назвати такий термін остаточним неможливо, адже наразі усі внутрішні нюанси в ЄС щодо цього питання досі не обговорені.

     Кілька днів потому Порошенко заявив, що вже до кінця листопаду поточного року статус безвізу у нас в кишені. Очільник настільки був певен у своїх словах, що навіть попри свої правила давати коментар російським ЗМІ, він підтвердив цю новину зі словами «передайте там своїм, що до кінця цього місяця ми вільно зможемо їздити до Європи».

     Днями експерти заявили, що не дивлячись на гучні заяви Президента Європарламенту Мартіна Шульца, що українці зможуть вільно пересікати кордон до Європи вже зовсім скоро, питання безвізу все ж вирішиться не так швидко, як того хотілося б. Як і очікувалося, на 18-му саміті Україна – ЄС жодного документу щодо безвізу не було створено. В Брюсселі запевняють, що українська влада виконала усі вимоги та провела необхідні реформи, наразі Європа має владнати свої внутрішні моменти та винести остаточне рішення. Експерти впевнені на цю подію слід розраховувати не раніше початку наступного року після повного приходу до влади нового американського Президента Дональда Трампа.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео