Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Адміністрації Президента очікують важливе рішення Трампа щодо України

В Адміністрації Президента очікують важливе рішення Трампа щодо України
109054 ПЕРЕГЛЯДІВ

Найближчим часом американський Президент Дональд Трамп має оприлюднити свою позицію щодо виконання Мінських домовленостей. Принаймні на це надіються в Адміністрації українського очільника, каже заступник голови Адміністрації Костянтин Єлєсєєв.

За його словами, обидві сторони наразі працюють над тим, аби долучити США до виконання угод у Мінському форматі. Поки що існує кілька варіантів рішення цього питання, каже пан Єлєсєєв. Однак американська влада остаточно ще не сказала заключного слова у цьому контексті.

В АП українського керманича висловлюють сподівання, що найближчим часом в колі Трампа визначаться з позицією й приймуть рішення на користь України. Та зможуть внести динаміку, яка допоможе прискорити виконання Мінських угод Росією.

Щодо дати майбутньої зустрічі обох Президентів, то наразі дипломати продовжують вести переговори щодо узгодження конкретної дати

Раніше повідомлялося, що Америка не планує змінювати свого рішення стосовно ведення санкційної політики по відношенню до Росії, запевнив американський міністр фінансів Стівен Мнучин. За його словами, обмеження триватимуть доти, доки РФ не виконає усі закладені Мінські домовленості.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео