Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Як потрапити на передвиборчі дебати?

Як потрапити на передвиборчі дебати?
112604 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дебати між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським зможуть відвідати всі, хто вчасно зареєструються на офіційному сайті. Таку інформацію повідомили у ЗМІ. Однак майже одразу після оголошення остаточної дати проведення заходу українці зіткнулися з перешкодами в оформленні квитків.

19 квітня відбудуться дебати між двома кандидатами у Президенти. Петро Порошенко і Володимир Зеленський, які візьмуть участь у другому турі виборів, захищатимуть свої ідеї і право очолити країну, відповідаючи на важливі питання на НСК «Олімпійський». Як повідомили офіційні джерела, потрапити на дебати на «Олімпійському» можуть усі бажаючі, попередньо отримавши безкоштовні квитки шляхом реєстрації. Прийти на дебати закликав і Володимир Зеленський. Кандидат у Президенти звернувся до виборців у соціальній мережі, зазначивши, що потрапити на захід українці зможуть безкоштовно, оскільки вільний доступ громадян до виборчого процесу – одна з важливіших його умов. Тому, за словами Зеленського, квитки можуть бути лише безкоштовними.

Незважаючи на простий алгоритм дій, придбати квитки на дебати можуть не всі громадяни. Наразі заявлений сайт не працює, а при переході по запропонованому посиланню з’являється інформація про те, що захід недоступний для реєстрації. Що стало причиною перебоїв у роботі ресурсу та коли квитки на дебати будуть доступні для українців, організатори поки не повідомляють. Початково дебати були заплановані на 14 квітня. Однак цього дня на заході з’явився лише Петро Порошенко.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео