Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Олімпійський» готується до дебатів

«Олімпійський» готується до дебатів
252625 ПЕРЕГЛЯДІВ

Найбільш очікувана подія останніх тижнів – дебати між кандидатами у Президенти України, має розпочатися о 19 годині на столичному стадіоні «Олімпійський». Більше ніж за годину кияни почали сходитися до місця події, щоб на власні очі послухати потенційних президентів.

На 19 годину призначений початок традиційних дебатів між кандидатами у Президенти України, які беруть участь у другому турі. Цього року вперше подія буде проведена не у телестудії, а на стадіоні. На цій умові наполіг один з кандидатів Володимир Зеленський. Обидва учасники, які змагаються за можливість посісти найвищу посаду у країні, підтвердили свою участь. За кілька годин до початку на території НСК почали монтувати сцени, а зовні вишукувалась черга з бажаючих послухати виступи кандидатів.

Кожен з відвідувачів дебатів на вході має пройти подвійний контроль. Спочатку громадян очікує поверхнева перевірка, а згодом, безпосередньо на вході на стадіон, - прохід через рамки металошукачів. Через велику кількість бажаючих побачити дебати Порошенка та Зеленського, а також через ретельну перевірку кожного з глядачів на вході утворилися чималі черги. Поліцією ретельно контролюються прилеглі до стадіону вулиці, а найближчі станції метро протягом події протягом кількох годин частково перекрили на вхід або вихід.

Протягом дня задля збереження безпеки на стадіоні та на прилеглих вулицях задіяно близько 10 тисяч осіб з лав поліції. Як повідомляють в МВС, побачити дебати особисто прагнуть до 60 тисяч українців.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео