Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новообраний президент України окреслив свою позицію щодо Росії

Новообраний президент України окреслив свою позицію щодо Росії
84760 ПЕРЕГЛЯДІВ

Володимир Зеленський висловився щодо можливих стосунків між Україною та її північним сусідом. Майбутній президент зізнався, чи бачить щось спільне між двома країнами та чи може ця ситуація змінитися найближчим часом.

Володимир Зеленський, який здобув перемогу на президентських виборах в Україні, опублікував на своїй сторінці у Facebook важливу заяву щодо власного ставлення до сусідньої Росії та можливих відношень держави-агресора та України. Як зазначається у пості Зеленського, зважаючи на факти анексії Криму та узурпаторських дій у східних областях держави, спільним між Україною та РФ може бути лише державний кордон. Зеленський наголошує, що перш ніж говорити про якесь урегулювання стосунків між двома країнами, Росія повинна повернути під український контроль кожен міліметр землі, що за законом належить Україні. Без виконання цієї умови неможливе ніяке поновлення братських чи навіть добросусідських зв’язків. Як відомо, під час своєї передвиборчої кампанії Зеленський говорив про необхідність домовлятися з Росією, аби припинити загибель українців та мати змогу повернути незаконно анексовані території.

30 квітня ЦВК остаточно оголосила результати виборів-2019, повідомивши про перемогу Зеленського. Однак офіційної інформації щодо інаугурації нового голови держави поки немає – це питання має вирішити Верховна Рада.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео