Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Володимир Зеленський висловив співчуття щодо трагедії у Шереметьєво

Володимир Зеленський висловив співчуття щодо трагедії у Шереметьєво
224727 ПЕРЕГЛЯДІВ

Новообраний президент України прокоментував подію, що сталася у неділю у Шереметьєво. У світлі цієї події Володимир Зеленський висловив співчуття постраждалим та нагадав, що життя є найвищою цінністю у світі.

Володимир Зеленський не залишився осторонь трагедії, що сталася у неділю в російському аеропорту Шереметьєво. Майбутній голова держави висловив співчуття тим, хто постраждав або втратив рідних у результаті аварії. Зеленський зауважив, що подібні випадки нагадують нам про те, що найбільша цінність у світі – життя. Саме людське життя потрібно поставити за провідну мету, щоб отримати шанс у сучасному світі, зазначив новообраний президент.

Принагідно до цієї трагічної події у Москві Зеленський додав, що необхідно кожного дня думати про українських полонених, які мають бути повернені на батьківщину. Цю трагедію майбутній очільник України ставить в один ряд з утратами на фронті та терактами на Шрі-Ланці, оскільки результатом у всіх випадках є людські втрати.

Як відомо, пасажирський літак, що летів до Мурманська, згорів під час аварійної посадки у московському аеропорту в Шереметьєво. Загинула загалом 41 особа, серед яких – член екіпажу літака. Вижили 37 людей.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео