Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чим займатиметься Зеленський у перші 100 днів президентства?

Чим займатиметься Зеленський у перші 100 днів президентства?
168748 ПЕРЕГЛЯДІВ

У команді новообраного президента України визначалися з приблизним планом дій на перші 100 днів після майбутньої інаугурації. Радник Володимира Зеленського повідомив, що порядок дій майже готовий: у складеній програмі містяться основні пріоритети майбутнього президента та шляхи їх реалізації.

Радник Володимира Зеленського Володимир Данилюк частково розкрив карти щодо планів новообраного президента на перші 100 днів після інаугурації. За його словами, програма є добре продуманим документом, у якому покроково розписані всі дії майбутнього голови держави, як внутрішньо-, так і зовнішньополітичні.

Згідно програмі, перше, на чому буде зосереджена увага президента Зеленського – боротьба з корупцією, робота над оптимізацією судової системи, реформа СБУ, а також організація Служби фінансових розслідувань.

Володимир Данилюк відмітив, що на даний момент чимало часу у всієї команди Зеленського витрачається на створення майбутньої програми дій та відповіді на привітання лідерів інших країн. Як планують у Зеленського, у перші 100 днів мають бути обрані сильні кадри по всім пріоритетним напрямам. Саме цим наразі займаються представники команди Зеленського.

Дату інаугурації нового голови держави поки не визначили. Однією з вірогідних дат називають 19 травня, однак не виключено, що Зеленський вступить на посаду пізніше – до кінця поточного місяця.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео