Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Володимир Зеленський окреслив свої пріоритети на посаді Президента

Володимир Зеленський окреслив свої пріоритети на посаді Президента
224908 ПЕРЕГЛЯДІВ

20 травня відбулася інавгурація нового Президента України. Володимир Зеленський не лише урочисто присягнув на вірність Україні, але й вперше у якості законного керівника держави виголосив своє бачення майбутнього країни.

О 10 годині ранку 20 травня відбулася інавгурація Президента України. Отримавши офіційні символи голови держави, новий гарант зауважив, що кожен українець є президентом, тому перемога нового обранця громадян є спільною перемогою, а отже, Україна здобула спільний шанс на майбутнє. Зеленський наголосив, що кожен громадянин має взяти на себе відповідальність за європейський розвиток країни. У промові були підняті теми Донбасу, заробітчан та інші актуальні проблеми. У своєму зверненні Зеленський закликав єднатися всіх українців на території держави, а також за її межами. Президент пообіцяв громадянство всім етнічним українцям, які проживають за кордоном і хочуть повернутися, щоб взяти участь у розбудові нової України.

Перше завдання, яке Зеленський планує виконати як президент – припинення вогню на Донбасі. Заради цього, зауважив новий гарант, він готовий на все, у тому числі втратити свою популярність і навіть посаду. Єдине, що не готовий віддати Зеленський – території держави. Один з головних викликів для президента Зеленського – повернення втрачених територій, у першу чергу – свідомості жителів Криму і Донбасу. У своїй промові новообраний голова держави наголосив про основні проблеми, які необхідно вирішити у першу чергу – зарплати, пенсії, дороги, систему охорони здоров’я.

Піддавши критиці діючий уряд та парламент та пообіцявши абсолютно новий курс для країни, президент оголосив про розпуск Верховної Ради і запевнив, протягом найближчих років зробить все, щоб українці не плакали.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео