Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петро Порошенко вручив ордени «Золота Зірка» рідним Героїв Небесної Сотні

Петро Порошенко вручив ордени «Золота Зірка» рідним Героїв Небесної Сотні
26633 ПЕРЕГЛЯДІВ

Глава Української Держави вирішив нагородити родичів Героїв Небесної Сотні та вручив 107 орденів «Золота Зірка» Героя України.


Сьогодні вся Україна проводить заходи з нагоди річниці Революції Гідності. Глава Української Держави вирішив нагородити родичів Героїв Небесної Сотні та вручив 107 орденів «Золота Зірка» Героя України. Під час вручення Президент зазначив: «Від імені усього Українського народу – щира подяка Вам, матері та батьки, за те що виростили таких мужніх і прекрасних синів та дочок. І доземний уклін синам та дочкам, які втратили батьків».
Порошенко наголосив, що патріоти намагались здолати не тільки режим колишньої влади. Їхня боротьба – боротьба з російською агресією, адже: «До ліквідації та розшматування України в Москві готувалися ще до перемоги Майдану. Вони очікували падіння Януковича зо дня на день і прискорили хід подій».
Глава держави підкреслив, що злочинців, які вбивали український народ під час Революції Гідності, буде покарано. На жаль, в період міжвладдя багато документів було знищено, але винуватих отримають по заслугам.
«Ми проведемо реформи, розбудуємо Збройні Сили та захистимо державність. Як би не було складно, які б ще випробування не випали на нашу долю, я зроблю все, щоб великі жертви, які за останній рік поніс наш народ, не приведи Господи, не виявилися марними.», - присягнув Президент.
Відтепер 20 лютого – це День Героїв Небесної Сотні, Україна щорічно буде згадувати патріотів, які віддали своє життя, щоб змінити долю своєї країни на краще.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео