Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дружина Президента України та Президент Республіки Мальта відвідали київську школу

Дружина Президента України та Президент Республіки Мальта відвідали київську школу
192621 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дружина Президента України Марина Порошенко разом із Президентом Республіки Мальта Марі-Луїз Колейро Прекою відвідали столичну спеціалізовану школу № 155 із поглибленим вивченням англійської мови.

Починаючи з 2011 року цей український навчальний заклад спільно з мальтійським коледжем Св. Іллі є партнерами проекту Co-Teaching із проведення спільних онлайн-уроків з хімії та біології англійською мовою.

Зустріч проходила у форматі телемосту між Україною та Мальтою англійською мовою. Під час панельної дискусії піднімалися актуальні питання сьогодення. Зокрема, благодійність, захист навколишнього середовища, глобальне потепління й шляхи подолання впливу людської діяльності на клімат планети Земля.

Сторони домовилися й надалі співпрацювати над створенням практичних моделей спільного освітнього Європейського простору. Проект між українською школою та мальтійським коледжем буде продовжений у 2017-2018 навчальному році.

«Вивчення іноземних мов – це не лише можливість відчути себе «людиною світу». Це ще й можливість мати нових друзів у різних країнах. Я впевнена, що в майбутньому дружба між народами обов’язково збільшить шанси на збереження миру в усьому світі», - звернулась до дітей Марина Порошенко.

У 2015 році Міністерство освіти і науки України включило спеціалізовану школу № 155 до Навчальної Програми Європейської Комісії eTwinning. Уже в 2016 році україно-мальтійський проект був двічі відзначений цією Програмою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео