Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петро Порошенко домовляється про введення миротворців на територію України

Петро Порошенко домовляється про введення миротворців на територію України
159133 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прес-служба Голови держави повідомила, що сьогодні від Президента України поступило офіційне прохання про введення миротворців ООН до гарячих точок Донбасу


Прес-служба Голови держави повідомила, що сьогодні від Президента України поступило офіційне прохання про введення миротворців ООН до гарячих точок Донбасу.
Зі своєю пропозицією Президент звернувся до представника ЄС з питань іноземних справ Фредеріки Могеріні.
«Президент наголосив на тому, що за безпеку на території Європи треба відповідати колективно і прикласти міжнародні зусилля, щоб забезпечити мир на території України. Гарантією такої допомоги стане введення миротворців ООН» - повідомляє прес-секретар Петра Порошенка.
Крім того, з пані Могеріні був обговорений факт розширення санкцій щодо уряду Російської Федерації.
Результатом переговорів стала двобічна згода про розширення мандату ОБСЄ в Україні та негайне посилення матеріально-технічної бази для проведення якіснішого спостереження на Донбасі. Рівень моніторингу виконання домовленостей повинен проходити ефективніше з боку європейських представників – наголосив Порошенко.
Могеріні в свою чергу відповіла позитивним поглядом на посилення санкцій і розширення обов’язків членів ОБСЄ в Україні. Представник ЄС запевнила у повній подальшій підтримці нашої держави.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео