Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кого нагородив Петро Порошенко?

Кого нагородив Петро Порошенко?
238604 ПЕРЕГЛЯДІВ

Про закінчення війни поки говорити рано... проте деякі особистості уже отримують нагороди


Про закінчення війни поки говорити рано... проте деякі особистості уже отримують нагороди.
Орденом Княгині «Ольги» було нагороджено автора пісні «Вітя, чао!» - Ірину Земляную.
Легендарний хіт революційних часів просто розірвав мережу. Взагалі пісня є своєрідним кавером на гімн руху Супротиву, що був в Італії в часи Другої світової війни.
Цю пісню співали і на головній сцені Майдану і просто на вулицях Києва. Ірина отримала Орден 3 ступеню «За особистий внесок в культурно-соціальний розвиток Української держави».
Але це ще не все.
Близько 9 днів назад Петро Порошенко указом Президента наділив українським громадянством хороброго бійця «Правого сектора» і колишнього офіцера ФСБ РФ Іллю Богданова, який вже кілька місяців воює під Донецьком.
Він часто стверджував, що на батьківщині на нього планувався замах з метою помсти. Не так давно контррозвідники знешкодили групу, що готувала ліквідацію Богданова. Таким чином Порошенко фактично поставився з надзвичайною повагою як від свого імені, так і від імені нашої країни до людини, що поставила боротьбу з російською агресією вище власного життя. І товариші по службі, і просто звичайні українці чекали від Президента цього вагомого кроку, адже Ілля Богданов гідний цього, що не раз довів своїм героїзмом та сміливістю.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео