Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Жінки України нагадали Президенту, якою ціною на передовій їм дістається перемога державі

Жінки України нагадали Президенту, якою ціною на передовій їм дістається перемога державі
79729 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петро Порошенко на честь свята весни і жіноцтва нагородив головних громадських активісток України та висловив вдячність усім героїням за внесок у добробут держави


Петро Порошенко на честь свята весни і жіноцтва нагородив головних громадських активісток України та висловив вдячність усім героїням за внесок у добробут держави.
«50% успіху України – це досягнення наших жінок. Сьогодні час вирішення долі рідної Батьківщини. І покладена ця непроста відповідальність на плечі нашої прекрасної половини, яка день за днем ламає стереотипи, що жінки не в змозі захистити себе і державу» - каже під час урочистої промови Порошенко і додає: «Мені б хотілося, щоб ще більше посад у Верховній Раді займали саме жінки, адже що на фронті, що в тилу, їх робота відзначається особливою дисциплінованістю та точністю».
Особисту нагороду від Президента отримали волонтери, медики, рятівники та правоохоронці. Єдина, про кого Порошенко говорив із співчуттям – Надія Савченко. Саме вона, за словами Голови держави, мала бути присутня на урочистій церемонії, а не за гратами держави-агресора. Президент України підкреслив, що весь український народ пишається героїнею, а уряд в свою чергу робить усе можливе для визволення Надії.
В свою чергу, жінки, що були присутні на церемонії принесли свої подарунки Петру Порошенко, щоб нагадати, якими зусиллями їм дається перемога у різних сферах. Волонтер Юлія Вотчер принесла гільзу від снаряду. Її підібрала в зоні АТО і прикрасила різними символами та надписами.
«Тут я зобразила очі над гербом України, цим хочу нагадати всьому уряду, що вони відповідальні за наш добробут і повинні прикласти максимум зусиль, щоб у нас знову був мир. Тут ще є маки. Нехай усі бачать, якою ціною дається нашій Батьківщині навіть маленький провальний наказ чи операція» - каже жінка.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео