Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Порошенко розпорядився побудувати оборонні укріплення на кордоні зони АТО

Порошенко розпорядився побудувати оборонні укріплення на кордоні зони АТО
132632 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент України Петро Порошенко на засіданні Ради безпеки заявив, що необхідно розпочати будування укріплених споруд на кордоні мирних територій та зони АТО


Президент України Петро Порошенко на засіданні Ради безпеки заявив, що необхідно розпочати будування укріплених споруд на кордоні мирних територій та зони АТО.
Як зазначає Глава держави, наша армія та уряд виконують усі пункти Мінських домовленостей, проте ніде не значилося те, що військові не можуть відкривати вогонь у відповідь.
Петро Порошенко коментує: «Наш уряд, наша держава виконує усі мирні домовленості, проте як можна уявити, що армія не відкриє вогонь по тих позиціях, які щогодинно обстрілюють нашу армію? Ми сприяємо усім дипломатичним крокам у вирішенні проблеми, але разом із цим не збираємося припиняти нарощування обороноздатності України».
Крім того, Президент нагадав, що основним пунктом Мінського договору було визволення усіх військовополонених, зокрема Надії Савченко. За словами Порошенка, даний пункт Росією не виконується, тому зараз Україна має прикласти всі сили для того, щоб разом з ЄС та США домогтися двостороннього чесного виконання зобов’язань.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео