Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Порошенко розповів чи є в України реальний шанс перемогти агресора

Порошенко розповів чи є в України реальний шанс перемогти агресора
132725 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петро Порошенко відверто поділився, що хотів російський уряд зробити в Україні і чого, в принципі, український уряд не допустив


Петро Порошенко відверто поділився, що хотів російський уряд зробити в Україні і чого, в принципі, український уряд не допустив.
«В агресора було три шляхи знищити українську державність. Найлегше Путіну було зайняти вичікувальну позицію, адже він сподівався, що через події в Криму та початку конфлікту на Донбасі в 2014 році вибори не відбудуться. Потім, він сподівався, що у нас не відбудуться і парламентські вибори, але наш народ показав велику згуртованість і довів зворотнє», - зазначає Президент.
Крім того, Порошенко натякає, що Росія хотіла знищити Україну економічно через не допускання української продукції до Криму та до, власне, самої Російської Федерації.
Щодо воєнного нападу, то Президент зазначає, що гібридна війна Путіна була розрахована більше не на прямий збройний напад, а на психологічний тиск: «Президент Росії сподівався, що Донбас йому легко дістанеться, адже його уряд був упевнений, що українці, в виду відсутності регулярної армії, стануть ухилятися від військової служби».
Зараз Петро Порошенко має втішний прогноз: він вважає, що завдяки новоствореній Нацгвардії та потужному волонтерському руху і просто великою кількістю громадян, що будь-якими шляхами приймають участь у захисті держави – є запорукою успіху.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео