Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Порошенко твердо вирішив повернути активи України, які вивіз Янукович

Порошенко твердо вирішив повернути активи України, які вивіз Янукович
106223 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зараз в Інтернеті жартівливо говорять, що на ті гроші, що привласнив собі колишній президент можна б було покрити не лише зовнішній борг, а накрити величезний стіл, зібрати за ним усі регіони та примирити нарешті всю Україну


Зараз в Інтернеті жартівливо говорять, що на ті гроші, що привласнив собі колишній президент можна б було покрити не лише зовнішній борг, а накрити величезний стіл, зібрати за ним усі регіони та примирити нарешті всю Україну. Жарти-жартами, а ось Порошенко серйозно вирішив повертати усі активи держави, що були вивезені при «легітимному», а то й разом і з ним.
Заручився Президент підтримкою Австрії. Міністр закордонних справ Себастьян Курц отримав прохання про допомогу у поверненні коштів, що були вилучені з державного гаманця екс-урядом та направлені на закордонні рахунки.
Петро Порошенко зазначає, що у цій справі необхідно координувати свої дії з урядом тих держав, куди були переведені кошти. В рамках цього питання, Президент заявив, що даний крок є правомірним і вельми необхідним: «У час війни та моменту проведення реформ, нам треба мобілізувати свої ресурси, в тому числі матеріальні. Це лише перший крок. Разом з отриманими коштами ми хочемо впровадити усі необхідні зміни у сферах життя українців. Наступним кроком буде створення комфортного інвестиційного клімату в Україні.»
Крім того, у своєму листі Глава держави подякував австрійському уряд за надання гуманітарної допомоги внутрішнім біженцям.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео