Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Порошенко розповів, що буде з тими, хто розхитує політичну ситуацію в країні

Порошенко розповів, що буде з тими, хто розхитує політичну ситуацію в країні
132868 ПЕРЕГЛЯДІВ

Проплачені мітинги пенсіонерів і студентів, забастовки, пікети – все це грає велику роль у розхитуванні політичної ситуації в країні.


Проплачені мітинги пенсіонерів і студентів, забастовки, пікети – все це грає велику роль у розхитуванні політичної ситуації в країні. Деякі політологи навіть вважають, що такий розвиток подій грає на руку проросійським активістам і створює ідеальну картинку для російських ЗМІ.
Нещодавній мітинг шахтарів під Кабміном та Адміністрацією Президента не залишив байдужим жодного українця. Проте існує версія, що даний захід був «постановочним» і зараз правоохоронні органи розбираються, чи дійсно хтось з українських олігархів був причетний до нещодавніх подій.
Петро Порошенко твердо заявив, що буде ледь не особисто боротися з тими особами, які навмисно підривають політичну ситуацію.
«Всі мають право протестувати і добиватися того, щоб їх почули. Ми знайшли докази того, що після заходу роздавалися гроші. Це знову виходить, що до Києва звели «тітушок»? Ми почули шахтарів, але чому під стіни адмінбудівель зігнали осіб, що взагалі ніякого відношення до гірняцької справи не мають?», - розповідає Президент.
За словами Петра Олексійовича, слід негайно присікати подібні сценарії. Правоохоронні органи тепер першочергово будуть розслідувати причетність до мітингів персон оліргахічних кіл.
«Я ще раз хочу сказати, що ті особи, що зроблять будь-який крок у напрямку підриву авторитету держави, влади – отримають по заслугах. Ми церемонитися не будемо», - підкреслив Президент.
Стосовно шахтарів, пан Порошенко зазначив, що вже розглянуто оптимальний варіант для того, щоб погасити заборгованість по зарплатах: з державного бюджету буде виділено 400 мільйонів гривень.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео