Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ЄС, Свобода та реформи – Порошенко відкрив Міжнародну донорську конференцію на підтримку України

ЄС, Свобода та реформи – Порошенко відкрив Міжнародну донорську конференцію на підтримку України
239041 ПЕРЕГЛЯДІВ

28 квітня відзначилося для України відкриттям Міжнародної донорської конференції.


28 квітня відзначилося для України відкриттям Міжнародної донорської конференції.
Що ж вона собою являє?
Фактично – це звітня конференція, де глава держави та уряд розповідають про політичні, економічні та соціальні здобутки країни.
«Кожен день для України – це боротьба. З одного боку у нас реальний фронт, а з іншого не менш небезпечна війна. Війна за прогрес і зміни у суспільстві», - розпочинає засідання пан Порошенко.
До Києва прибули представники 56 країн. Окреме слово на конференції візьмуть прем’єр-міністр Латвії, глава уряду Словенії. Крім того, свій виступ проблемі євроінтеграції України присвятить комісар Євросоюзу з питань європейської політики сусідства та співпраці Йоханнес Хан.
Зараз Президент України, разом з Арсенієм Яценюком звітують щодо результатів ведення боротьби з корупцією, а також представляють реформи, що були запроваджені за ці півроку.
«Сьогодні ми демонструємо злагодженість роботи нашого уряду. Європа і весь світ повинен знати, що ми проводимо реформи скоординовано. Я дуже пишаюся тим, що сьогоднішній уряд може показати прогресивних й ідейних реформаторів», - зазначає Петро Порошенко.
Крім короткого звіту про реформи, глави іноземних держав разом із Україною розглянуть питання стосовно повернення Криму, окупації Донбасу. Буде також прийнято рішення про приваблювання іноземних інвестицій до аграрного сектору в нашій державі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео