Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Після подій у Мар’їнці в АП з’явився новий план стосовно Донбасу

Після подій у Мар’їнці в АП з’явився новий план стосовно Донбасу
186245 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бойовики вкотре порушили Мінський мирний договір і вкотре довели, що з бандитами мати справу – вкрай небезпечно і ненадійно


Бойовики вкотре порушили Мінський мирний договір і вкотре довели, що з бандитами мати справу – вкрай небезпечно і ненадійно. Кидати територію на призволяще: такої розкоші держава собі не може дозволити, тому в Адміністрації президента виник новий план щодо окупованої території. Мова йде про транспортну та торгівельну блокаду окупованих регіонів. Про це знають вже і депутати партії Блок Петра Порошенка, а Юрій Луценко взагалі відкрито зазначає, що необхідно провести своєрідне закриття шляхів для окупованого Донбасу.
«Не можна сказати, що у нас є прогрес у деескалації конфлікту. То тут, то там ведуться обстріли наших позицій, тому і слід піти вже на крайні міри: ми пропонуємо, зважаючи на досвід Геннадія Москаля, що перекрив транспортні шляхи до Луганську ввести транспортну та економічну блокаду регіону. Думаємо, що це буде ефективним методом боротьби з терористами», - зазначають однопартійці Петра Порошенка.
Сам же Президент офіційно не проголошував свою особисту позицію та ставлення до даного питання, тим не менш, його оточення зазначає, що Порошенко солідарний зі своєю партією і готовий до рішучих кроків, щоб остаточно поставити крапку у конфлікті.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео