Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Субсидії на послуги ЖКГ помітно зросли

Субсидії на послуги ЖКГ помітно зросли
239465 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зараз українці отримують більше субсидій, ніж торік

Зараз українці отримують більше субсидій, ніж торік. У Міністерстві соцполітики заявили, що у травні цього року чимало українських родин отримували субсидію у розмірі 335 гривень.
Валерій Ярошенко, який очолює комітет допомоги при Міністерстві соціальної політики, розповів, що у травні субсидування за квитанціями на житлово-комунальні послуги досягло 335 гривень. Таким чином, можлива компенсація більше ніж 50 відсотків витрат на «комуналку». Для порівняння, Ярошенко назвав суму субсидії у минулому році – тоді вона складала 71 гривню, тобто у 5 разів менше, ніж зараз. При цьому урядовець висловив упевненість, що завдяки такому підвищенню всі українці матимуть змогу розрахуватися за боргами.
При цьому у комунальних службах розповідають, що незважаючи на те, що багато громадян вже отримали субсидію, вони не квапляться позбавлятися боргів. У минулому місяці заборгованість населення та підприємства заборгували ще більше. За статистикою, громадяни та підприємства України винні державним комунальним службам більше 13 мільярдів гривень.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео