Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

До України приїде міністр торгівлі Сполучених Штатів

53554 ПЕРЕГЛЯДІВ

26-27 жовтня Україну відвідає міністр торгівлі Сполучених Штатів Пенні Прітцкер. Метою візиту є підтримка України з боку США та допомоги в укріпленні української економіки.

З дводенним візитом до України приїде міністр торгівлі Сполучених Штатів Пенні Прітцкер. Вона перебуватиме у Києві 26-27 жовтня. Своєю метою Прітцкер назвала підтримку української влади адміністрацією українського президента і народу держави, а також допомогу в укріпленні економіки країни.

Під час візиту Пенні Прітцкер має відбутися її зустріч з Петром Порошенком і Арсенієм Яценюком. Під час спілкування з Президентом та прем’єр-міністром України американський міністр обговорять прогрес у програмі економічних реформ в Україні.

Американського міністра супроводжуватимуть чиновники та топ-менеджери зі Сполучених Штатів, які планують обговорити з українськими спеціалістами перебіг економічних реформ та зусиль, які потрібні для укріплення бізнес-клімату в Україні. До складу цієї групи за попередніми даними ввійдуть керівники американських банків, агропромислових підприємств та деяких міжнародних корпорацій.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео