Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У яких регіонах України заробляють найбільше?

У яких регіонах України заробляють найбільше?
212246 ПЕРЕГЛЯДІВ

Спеціалісти з Державної статистики оприлюднили дані стосовно рівня заробітку українців у різних регіонах країни

Спеціалісти з Державної статистики оприлюднили дані стосовно рівня заробітку українців у різних регіонах країни. За цими даними, середня заробітна плата у державі складає майже 3,5 тисяч гривень.
Як повідомляють представники Держстату, у середньому українці заробляють 3455 гривень. Що стосується співвідношення зарплат за регіонами, «найзаможніші» українці живуть у Києві, а також Донецькій та Дніпропетровській областях. Найнижчий рівень заробітку, за статистикою, на Тернопільщині та у Чернівецькій області – середня зарплата у цих місцевостях – 2500 тисяч.
За статистикою, середня зарплата українця порівняно з минулим роком стала нижчою на 6,5 відсотків. Пенсійний фонд у зв’язку з цим встановив показник середньої заробітної плати у 3119 гривень.
Для того щоб провести таке дослідження, спеціалісти Державної статистики зробили аналіз існуючих офіційних зарплат і вирахували середній показник. До розгляду не брали східні території держави, де проводиться антитерористична операція, а також Автономну Республіку Крим.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео