Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У новий стартап українських програмістів інвестували більше півмільйона доларів

У новий стартап українських програмістів інвестували більше півмільйона доларів
27220 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Sixa» - цікавий український стартап, котрий спеціалізується на хмарних обчисленнях – отримав понад 250 тисяч американських доларів додаткових фінансових інвестицій від солідного фонду «TMT Investments». Зазначена вище організація є публічною компанією, чиї акції торгуються на біржі у Лондоні, а серед кола її українських інтересів – такі перспективні компанії як «Depositphotos», «Attendify» та «rollApp».

Варто відзначити, що угода, укладена з «TMT Investments» - не перша для «Sixa», чия штаб-квартира знаходиться у Сполучених Штатах Америки. Створений у 2015-му році, український стартап пройшов успішну акселерацію у Стамбулі, привернувши там більше 130-ти тисяч доларів інвестицій, а після цього бізнес-потенціал «Sixa» оцінили на ще 120 тисяч, зробивши проект зіркою на американському венчурному ринку.

За словами представників «TMT Investments», «Sixa» є володарем відмінного технологічного досвіду. Крім того, український стартап з'явився на ринку віртуальної реальності у дуже слушний час, оскільки цей бізнес-простір неймовірне зросте протягом декількох найближчих років та становитиме надзвичайну інвестиційну привабливість для підприємців.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео