Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Інцидент з «Правим сектором» - вичерпано

Інцидент з «Правим сектором» - вичерпано
79760 ПЕРЕГЛЯДІВ

На даний момент, як повідомляє Міноборони, усі переговорні процесі з ДУК «Правий сектор» завершені, іде процес адаптації.

Ще у квітні місяці Президент України видав наказ ліквідувати всі незаконно утворені збройні угрупування. Всім добровольцям було запропоновано приєднатися до лав української армії. Бійці батальйону «Азов» та «Донбас» вже стали частиною ВСУ. Єдина проблема заключалася в ДУК «Правий сектор» - бійці хотіли приєднатися до військових сил, але за умови, якщо законодавством буде визнано їх власне командування та порядок вступу до лав армії.
Дійшло до того, що десантники 25-ї та 95-ї бригад заблокували базу добровольців на Дніпропетровщині.
Політологи вважають, що даний конфлікт слід розглядати, як політичну сутичку двох сил, проте заступник Міністра оборони Петро Мехед заявив, що у військових силах держави не може бути політичних амбіцій. Він впевнений, що у питанні оборони держави не може бути політичних карт, для досягнення окремими лідерами угрупувань, за його словами, є і інші способи.
На даний момент, як повідомляє Міноборони, усі переговорні процесі з ДУК «Правий сектор» завершені, іде процес адаптації.
«Ми закінчили довгі діалоги з лідерами «Правого сектору». Нарешті вони – частина ВСУ. Зараз добровольці мають, звісно, адаптуватися до нових вимог та умов загалом. Наскільки це буде успішно – я точно сказати не можу. Теоретично – про все договорись, настав час виходити в практичну площину», - зазначає Мехед.
Зараз стало відомо, що 3 травня український десант розблокував штаб добровольців. Інцидент, за словами «правосеків» - вичерпано.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео