Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Затримання російських спецназівців: що це значить для України?

Затримання російських спецназівців: що це значить для України?
212692 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під Щастям затримано російських розвідників, які хотіли виявити, чи правда, що українські військові залишили місто. Залишили, щоправда у цій ситуації, місто і свій підрозділ саме російські диверсанти. 

Під Щастям затримано російських розвідників, які хотіли виявити, чи правда, що українські військові залишили місто. Залишили, щоправда у цій ситуації, місто і свій підрозділ саме російські диверсанти. РФ своїх службовців – не визнала. Українська ж сторона доправила найманців до лікарні, де вони і зараз перебувають.
Що з ними робити далі? Звісно, просто так ніхто не збирається відпускати диверсантів. Експерти стверджують, що навіть той факт затримки людей з російськими документами і чіткою місією вже є маркером того, що РФ бере активну участь у подіях на Донбасі.
«Ця ситуація є великим показником для всієї світової спільноти, що Росія є безпосереднім учасником війни на сході України. Звісно, затримання «своїх» є неприємним для російських військовослужбовців, а для уряду – взагалі є моральним випробуванням», - розповідає політичний аналітик Інституту Євроатлантичного співробітництва Володимир Горбач і додає: «Нехай тепер всі військові, що прийшли з РФ на наші землі бачать, як з ними вчинить їх командування у разі найменшого провалу. Від них просто відмовляться».
На думку експерта, потрібно щоб цей випадок обійшов всі світові медіа, а суд над диверсантами проходив із публічним розголошенням, адже затримані – є не просто козирем України у війні, а справжнім доказом причетності сусіда до руйнування держави.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео