Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Артистів РФ більше не пустять до України

Артистів РФ більше не пустять до України
26775 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністерство культури України готує «чорний список» тих діячів Росії, що на думку спеціалістів можуть являти собою загрозу для національної безпеки.
«Ми готуємо незвичайний лист тих осіб, яким Україна буде забороняти вести свою діяльність на нашій території. 117 артистів Російської Федерації стануть персонами нон-грата. Кого ми будемо включати до цього списку? Таке рішення не буде безпідставним, адже зараз СБУ проводить розслідування, щодо осіб, які можуть нести небезпеку нашій державі на рівні ЗМІ та масової культури. Вже до 3 серпня даний список буде готовий», - зазначив заступник міністра культури Юрій Зубко.
Політик зазначив, що відомство вже не раз отримувало скарги, щодо того, кого слід не слід забороняти. Тим не менш, Юрій Зубко вважає, що саме РФ і проводить ту саму дискримінаційну політику.
«Росія створили патріотичний стоп-лист. Угадайте хто туди увійшов? Всесвітній конгрес українців та Українська координаційна рада. Що це? Етнічна чистка? Більше того, я запевняю, що до нашого «чорного списку» увійдуть лише ті особи, діяльність яких дійсно проявила себе, як антиукраїнська», - акцентує увагу Юрій Зубко.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео