Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кого звинуватили у конфлікті в Мукачево

Кого звинуватили у конфлікті в Мукачево
133266 ПЕРЕГЛЯДІВ

Конфлікт у Мукачево показав, що у держави немає монополії на насилля. Тобто зараз кожен, хто може отримати зброю вільний чинити протистояння абсолютно у будь-якому куточку країни.

Лише пройшла доба після конфлікту, а вже зявився ряд версій, які відповідають на головне питання: «Чому так все сталося?». Одну з них оприлюднив Віктор Балога.

Народний депутат вважає, що інцидент стався через бездіяльність начальника закарпатської міліції. За словами народного депутата, правоохоронець знав, яким чином відбувається сутичка і як розвиваються події, проте, начальник міліції волів залишатися в стороні.

«Він знав, що все це трапиться і нічого не зробив для того, щоб не дати скандалу перейти до збройної сутички. В мене є підозра, що він працює з тими людьми, яким вигідно дестабілізувати ситуацію і на заході України», - зазначив Віктор Балога.

Нагадуємо, що штурмувати бійців «Правого сектору» уряд відмовився і тому були проведені переговори, в ході яких домовилися про офіційне і незаангажоване розслідування ситуації з боку уряду, і роззброєння з боку ПС.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео