Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Збройні Сили України отримали щедрий подарунок від канадського уряду

Новини України: Збройні Сили України отримали щедрий подарунок від канадського уряду
213177 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сучасним мобільним військовим госпіталем збагатився 169-й навчальний центр Сухопутних військ «Десна», котрий розташований на території Чернігівської області.

Роман Ващук, Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні, відвідав Чернігівщину 20 липня. Під час свого візиту Посол передав високомобільний госпіталь, обладнання якого цілком сумісне з обладнанням українських виробників.

"Госпіталь відповідає найвищим канадським стандартам. Шість годин потрібно для того, аби повністю розгорнути мобільний комплекс і лише чотири для того, щоб його згорнути," – сказав Роман Ващук. Також посол завважив, що "на ефективність роботи госпіталю не впливають природні та географічні умови. Сподіваюся, що за допомогою нього буде врятовано сотні, а, можливо, й тисячі життів українських військових".

На сьогодні актуальним залишається питання щодо реформування української армії. Про це говорив Ігор Долгов, заступник Міністра оборони України з питань європейської інтеграції, який представляв українську сторону. Також він наголосив на тому, що канадський уряд робить вагомий внесок у майбутню перемогу України.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео