Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Дніпропетровську на посаду мера претендують 30 кандидатів

80202 ПЕРЕГЛЯДІВ

На посаду міського голови в Дніпропетровську прагнуть потрапити 30 кандидатів. Про це повідомила міська виборча комісія.

Згідно оприлюднених даних комісією, дві третини кандидатів на посаду міського голови є самовисуванцями, інші від партії «УКРОП», «Опозиційний блок», ВО «Батьківщина», «Громадська сила», «Блок Петра Порошенка «Солідарність», «Наш край».

Деякі з них, під час реєстрації, зазначили, що є тимчасово безробітними. Троє з претендентів вказали, що є народними депутатами, двоє – посадовці, ще четверо – працівники підприємства ДП «Дніпрооптбакалія».

Крім того, у списку є кандидати на посаду міського голови з одинаковими прізвищами: Олександр Вілкул, який за часів Януковича був віце-прем’єром та Євген Вілкул, який зареєструвався як безробітний само висуванець.

Є випадки відмови у реєстрації кандидатів виборчою міською комісією. Це стосується Івана Ступака від партії «Соціалісти», Анатолію Крупському від партії «Відродження» та Катерині Відякіній, яка є самовисуванцем. Як пояснили у виборчій комісії, відмова спричинена помилками при оформленні документації.

Нагадаємо, в Дніпропетровську посаду в.о. міського голови обіймає Галина Булавка, яка є представником ВО «Батьківщина». До цього часу кілька років поспіль мером міста був Іван Куліченко, який згодом став народним обранцем.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео