Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Акція молодих ПАТРІОТІВ біля посольства РФ - Проти геноциду українців у Росії

213983 ПЕРЕГЛЯДІВ

Політична партія "ПАТРІОТ" та громадські активісти 30 жовтня біля посольства РФ в Україні провели акцію "Проти геноциду українців у Росії". Метою акції було привернути увагу світової спільноти до заручників путінського терористичного режиму.
Вимоги, які ставили молоді ПАТРІОТИ: зупинити репресії та переслідування громадян, звільнити Надію Савченко, Олега Сенцова та інших українських в’язнів путінського тероризму, вивести російські війська зі сходу та повернути Крим Україні.
Під час своїх виступів біля посольства РФ, ПАТРІОТИ наголошували, що в Москві розгортається черговий шабаш путінських невігласів від історії. Попираючи історичну правду, задурманюючи голови російським громадянам пропагандистськими шаблонами кисельовщини, вони оскаженіло накинулися на все, що пов’язане з Україною в Російській Федерації — книги, фільми, культуру. Завтра вони почнуть знищувати українську кухню в московсько-петербургських ресторанах як духовно чужу їжу.

"Путіну в своєму кремлівському лігвищу з усіх боків ввижається українська загроза. Позавчора вона була в образах Майдану і Небесної Сотні, вчора - героїв-кіборгів, а сьогодні вже сам дух України зводить путіністів із розуму від безсилля з потужного поступу України Майданним шляхом цінностей і звитяг. Зараз путінські сатрапи взялися реально за депортацію українців. Мабуть, це для Кремля найбільша загроза — незалежні духом, вільні вибором, свідомі справами українці!

Саме тому Путін нагнав на Донбас своїх найманців-терористів, часто із середовища кримінального світу чи просто ув’язнених, які вбивають мирних жителів України. Путінці сформували цілу танкову армію — 600 танків, яку доповнюють артилерійсько-мінометні підрозділи. Вони так і не виведені з України, всупереч Мінським домовленостям. Путінські війська безперервно тренуються і готові до наступу як на Крим, так і на Київ. Можливо, це ще й полігон для сирійських геостратегічних авантюр. Путінці вбивають мирних людей в Україні і Сирії, попираючи всі міжнародні закони.

Сьогодні на Донбасі і в Криму ми не просто захищаємо незалежність та територіальну цілісність України. Ми захищаємо від агресивного кремлівського звіра мирну планету Земля! Ми захищаємо мир у нашому неспокійному світі від кремлівського глобального гібридного тероризму, який творить епоху тотального цинізму", - "заявив під час акції "Голос Майдану", спікер Партії "ПАТРІОТ" Роман Липинський".

Нагадаємо про в’язнів путінського тероризму. Це:

Надія Савченко – офіцер Збройних Сил України, народний депутат України, член Парламентської Асамблеї Ради Європи. Викрадена спецслужбами путінської Росії;

Олег Сенцов - український кінорежисер, кримський євромайданівець. Викрадений спецслужбами путінської Росії;

Олександр Кольченко – український кримський евромайданівець. Викрадений спецслужбами путінської Росії.

Генадій Афанасьєв – кримський євромайданівець, свідок у справі Сєнцова і Кольченка, який заявив у суді, що покази проти них давав під тортурами. Викрадений спецслужбами путінської Росії;

Станіслав Клих – викладач історії, активіст Революції Гідності. Викрадений спецслужбами путінської Росії;

Микола Карпюк – активіст Революції Гідності. Викрадений спецслужбами путінської Росії;

Юрій Солошенко – 73-річний екс-директор полтавського заводу "Знамя", незаконно засуджений у Москві за вигаданими обвинуваченнями у шпигунстві.

Всього у в’язницях путінської Росії незаконно утримуються 30 наших співвітчизників.

Партія "ПАТРІОТ" вимагає звільнити політв’язнів путінського тероризму та припинити переслідування українських громадян.

За нами — нескорена сила вільного духу! За нами — майбутнє! Слава Україні!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео