Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Міським головою Мелітополя обрано Сергія Мінька

160612 ПЕРЕГЛЯДІВ

У другому турі місцевих виборів мешканці міста Мелітополь Запорізької області обрали міським головою секретаря міськради, виконувача обов’язків міського голови, кандидата від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Сергія Мінька. У такий спосіб мешканці міста висловили свою підтримку конструктивними змінам, які провадить в країні провладна політсила, і не дозволили нинішнім опозиціонерам взяти реванш і загарбати владу у Мелітополі.

За результатами підрахунку голосів, Сергій Мінько обійшов свого конкурента на 15%. Йому висловили підтримку 57,4% виборців, які прийшли 15 листопада на виборчі дільниці, або 23698 городян.

У другому турі виборів Сергію Міньку довелося конкурувати з головним лікарем місцевого онкодиспансеру Олександром Рябіковим, якого на посаду мера Мелітополя активно просували опозиціонери й особисто народний депутат України Євген Балицький. Щоправда, поведінка нардепа, зокрема його негативні висловлювання щодо кримських татар, заклики до нового Майдану, а також спроба міських обранців-опозиціонерів з порушенням закону провести першу сесію Мелітопольської міської ради, зіграли не на користь кандидата у мери від Опозиційного блоку. У результаті він програв боротьбу за мерське крісло навіть з більшим розривом, ніж у першому турі.

Варто зазначити, що перемога Сергія Мінька - це найвищий виявив довіри виборців за останні роки. Оскільки під час обрання попередніх міських голів, такої кількості прихильників не мав жоден очільник міста.

Виборча кампанія у Мелітополі була доволі складною, брудні махінації та провокації застосовувати політичні опоненти Сергія Мінька. Однак городян не вдалося ошукати політичними маніпуляціями, і попри використання брудних політичних технологій конкурентами нинішнього переможця, більшість віддала свій голос за розвиток та процвітання Меліпотоля.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео