Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Засідання Політради партії "Патріот": Ми повинні стати політичною силою нового зразка

160652 ПЕРЕГЛЯДІВ

Партія "Патріот" 27 листопада провела розширене засідання Політради, на якому підбила підсумки місцевих виборів 2015 року.
За результатами місцевих виборів партія забезпечила представництво 34 депутатів рад різних рівнів. Подолали прохідний 5% бар’єр партійні осередки в Волинській, Львівській, Тернопільській, Закарпатській та Черкаській областях. У ряді районів подолали прохідний бар’єр та забезпечили представництво партії у 6 міських (Камінь-Каширській, Золочівській, Кременецькій, Ужгородській, Чигиринській, Смілянській) радах, Сколівській районній радах. Стали депутатами 10 Патріотів у сільських радах Одеської області.

Одержали підтримку громади та стали головами сільських рад два члени партії "Патріот" (Лісівська сільська рада Маневицького р-ну Волинської обл. та Мирнопільська сільська рада Саратського р-ну Одеської обл.). В м. Сміла Черкаської обл. Патріот став міським головою.

Учасники засідання Політради окреслили коло завдань партії з розбудови її осередків та визначили пріоритети діяльності у наступному році.
"Ми завжди декларували що партія "Патріот" є відкритою демократичною та ідеологічною політичною силою. Кожен охочий мав можливість долучитися до її розбудови та прийняти участь у виборах, не витрачаючи при цьому сотні тисяч гривень, як це прийнято у більшості політичних сил. Ми будуємо партію за європейськими принципами, приділяючи максимум уваги інтересам громади та співставляючи кожен крок з потребами України. Ми повинні стати партією нового зразка, яка не буде паразитувати на країні та не буде витрачати бюджетні кошти на власний піар. Ми усвідомлюємо спільність власної долі з долею Батьківщини, а тому вибудовуємо діяльність нашої політичної партії з любов’ю до власного народу та повагою до українських традицій. Ми вважаємо, що патріотизм має бути не лише на словах, а й на ділі. Саме таким чином ми можемо докорінно змінити наше життя. Змінити систему управління країною, виключивши з неї олігархів та корумпованих чиновників минулих часів", - зазначив в ході засідання Політради лідер політичної сили "Патріот" Микола Голомша.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео