Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Оприлюднена документація поставки продукції підприємств Президента до Російської Федерації

134137 ПЕРЕГЛЯДІВ

За 2,5 місяців 2015 року підприємствами Президента України Петра Порошенка було продано продукції Росії товарів сумою на близько сто млн гривень.

Така інформація оприлюднена завдяки документам, котрі надала Державна фіксальна служба на запит народного депутата Віталія Купрія. Документи було опубліковано на сторінці нардепа у Фейсбук.Співпрацю із країною-агресором Купрій вважає аморальною: ’’В час дії президентського указу з приводу табу на економічні відносини із установами РФ та прохань продовження санкцій проти країни-агресора зі сторони Сполучених Штатів та ЄС, співпраця із російськими підприємствами є аморальною’’. Віталієм Купрієм також було зазначено, що підприємства, власниками котрих є президент-олігарх, подали заяву на відшкодування ПДВ на двісті тридцять млн гривень, з яких вже отримали двісті шістнадцять.

Також нардеп розповів, що звичайним підприємствам майже не дана можливість добитись таких відшкодувань без попереднього хабаря. ’’Але, як показує практика, у Президента немає проблем із співпрацею з Російською Федерацією та з податками.’’, - додав Віталій Купрій.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео