Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Махніцького викликали на допит до ГПУ

107511 ПЕРЕГЛЯДІВ

Олега Махніцького, колишнього виконуючого обов’язки генпрокурора, було викликано до Головного слідчого управління Генпрокуратури України як свідка кримінального провадження з перешкоджанню розслідування ’’протидії акціям протесту’’.

Таку інформацію оприлюднила прес-служба Генпрокуратури України.

В заяві йдеться про те, що кримінальним провадженням за фактом перевищення службових повноважень працівниками Генпрокуратури (передбачегоно частиною третьою ст.365 ККУ), роботу якого веде відділ розслідування злочинів, спричинених працвниками ГПУ.

Цими держслужбовцями, за інформацією відомства, було вчинено перешкоди на досудовому розслідуванні кримінального провадження за фактом протистояння акції протесту.

’’У рамках досудового слідства у якості свідка за вказаним кримінальним провадженням на допит викликали Олега Махніцького’’, - сказано у заяві.

За інформацією, наданою Генеральною прокуратурою, з грудня минулого року по лютий нинішнього слідчі намагалися вийти на контакт із Махніцьким, телефонуючи йому на особистий номер, проте у ході дзвінків було встановлено, що оператор мобільного зв’язку не обслуговує даного абонента.

Разом з тим, колишньому в.о прокурора були надіслані листи на адреси його проживання у Києві та Львові, проте і листи повернулися до Генеральної прокуратури із поміткою, що адресат не мешкає за даними адресами.

Зазначено, що Махніцький викликаний старшим слідчим з особливо важливих справ ГСУ Козюрою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео