Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Екс-генпрокурор України Олег Махніцький дав свідчення в ГПУ

80731 ПЕРЕГЛЯДІВ

Екс-генпрокурор України Олег Махніцький сьогодні 2 березня дав свідчення в ГПУ та прокоментував свої дії представникам ЗМІ.  Показання були зафіксовані Головним слідчим управлінням ГПУ, що знаходиться на вул. Борисоглібська 18.

На думку колишнього генпрокурора, виклик на допит був спробою показати успішну роботу слідчих органів із розкриття злочинів, що відбулися під час Революції Гідності.

Нагадаємо, що Олег Махніцький очолював ГПУ з 24 лютого по 18 червня 2014 року. Його наступником став Віталій Ярема, а пізніше – Віктор Шокін.

Як заявляють представники ГПУ, Махніцький проходить у справі про перевищення прокурорами Генпрокуратури службових обов’язків. Він виступає у якості свідка. «В ході проведення досудового слідства вживаються заходи з виклику на допит в якості свідка Махніцького О.І. по кримінальному провадженню , оскільки він не відгукується на виклики слідчого», -  повідомляє прес-служба ГПУ.

В свою чергу Олег Махніцький  на своїй сторінці в фейсбуці назвав дії слідчих «клоунадою». Адже наприкінці лютого ГПУ звернулась до журналістів з проханням знайти телефон колишнього Генпрокурора, щоб викликати його на допит. Колишній службовець впевнений, що виклик на допит зумовлений тим, що раніше він почав критикувати на телебаченні слідче відомство за надзвичайно повільне розслідування злочинів на Майдані.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео