Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Генеральній прокуратурі України прогнозують відповідність європейським стандартам та звільнення ко

У Генеральній прокуратурі України прогнозують відповідність європейським стандартам та звільнення ко
215725 ПЕРЕГЛЯДІВ

Система української прокуратури має безжально звільнитися від тих працівників, котрі не є професіоналами. Заступник генерального прокурора Валентина Теличенко, котрій належать вищезазначені слова, вважає, що масові звільнення у відомстві є гарним засобом його подальшого очищення.

У першу чергу, не заслуговують роботи у прокуратурі, з точки зору заступника, працівники-корупціонери, оскільки їх непрозора діяльність – ганьба для всієї України. Спираючись на анонсовану кількість звільнень, обчислювану сотнями людей, реформування Генпрокуратури очікується досить серйозне.

Як зазначив сам генеральний прокурор України Юрій Луценко, подібні дії є необхідним кроком у бік наслідування європейських стандартів, робота за якими в українському відомстві очікується вже за два роки.

Цікаво, що рівно такий строк роботи на посаді Генерального прокурора України відвів собі й сам Луценко, аргументуючи своє рішення тим, що коли ГПУ перетвориться на вже європейську організацію без ведення слідства, Луценкові просто не буде, чим займатися.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео