Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Безпеку в Україні охоронятимуть кіберполіцейські

Безпеку в Україні охоронятимуть кіберполіцейські
189111 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Україні з'явився новий сучасний спецвідділ Національної поліції. Тепер особливо важливі і складні завдання з охорони безпеки у державі виконуватиме спеціальний відділ — кіберполіцейські. Про це розповіла Хатія Деканоїдзе, голова Національної поліції в Україні.

Очільниця Нацполіції в Україні Хатія Деканоїдзе повідомила про початок роботи нового відділу цієї структури — кіберполіції. Після складного відбору на ці посади заступили перші 84 особи, які виконуватимуть особливо важливі завдання з забезпечення національної безпеки у державі.

Позаду у кіберполіцейських — ґрунтовне професійне навчання, що тривало 4 місяці під керівництвом українських та закордонних фахівців.

Про створення окремого департаменту кіберполіції, який має бути підпорядкований Національній поліції, стало відомо восени 2015 року, коли постановою Кабінету Міністрів був сформований відповідний підрозділ. Згідно з постановою, загалом у штаті кіберполіції мають працювати близько 400 співробітників, зарплата яких передбачена на рівні 25-30 тисяч гривень.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео