Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Демобілізація в Україні розпочнеться вже цієї осені

Демобілізація в Україні розпочнеться вже цієї осені
108320 ПЕРЕГЛЯДІВ

Двадцять тисяч військовослужбовців – саме така кількість осіб буде звільнена з рядів Збройних Сил України під час шостої демобілізації вже цьогорічної осені. Заплановано вищезазначений процес на вересень-жовтень, а під підпадатимуть під нього, за словами Володимира Талалая – виконуючого обов'язки начальника Головного управління персоналу та заступника начальника Генштабу ЗСУ – виключно ті військовослужбовці, котрі не схочуть укладати контракти для подальшого продовження служби в армії.

Контрактники та особі, покликані на строкову військову службу, у свою чергу, замінять звільнених з армійських рядів. Варто відзначити, що щомісяця кількість українських громадян, які підписують контракт на службу, дорівнює шести тисячам. У цьогорічних жовтні та листопаді призов на строкову службу очікує на 14 тисяч осіб, зокрема, до лав Національної гвардії (п'ять тисяч) , Збройних Сил України (вісім тисяч) та Державної спеціальної служби транспорту (одна тисяча військових).

Враховуючи сьогоднішню кількість контрактів на службу в українській армії, чергова хвиля мобілізації, інформація про початок якої нерідко з'являється у ЗМІ, може взагалі не відбутися.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео