Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Відеофіксація порушень правил дорожнього руху потребує колосальних коштів

Відеофіксація порушень правил дорожнього руху потребує колосальних коштів
54327 ПЕРЕГЛЯДІВ

Півтора мільярди американських доларів – саме стільки, за попередніми оцінками, Українській державі коштуватиме впровадження інструменту відеофіксації порушень водіями правил дорожнього руху. Причому, вищезазначене капіталовкладення стосується не всієї України, а виключно тих її ділянок, котрі наразі є найкритичнішими з боку кількості скоєних правопорушень на них.

За словами Арсена Авакова – міністра внутрішніх справ – півтора мільярди доларів є тією кількістю коштів, котра допоможе подібній інновації на українських дорогах бути впровадженою дійсно якісно, кваліфіковано та надовго. Крім того, усі країни Європи наразі оснащені подібною системою відеофіксації.

Варто відзначити, що для залучення коштів Україна вже запросила провести відповідний конкурс міжнародною фінансовою організацією, чия назва поки що не розголошується. Цікаво, що встановлені у якості тестової відеофіксації камери на кількох ділянках українських доріг вже встигли продемонструвати шокуючи результати у контексті величезної кількості правопорушень та, як наслідок, розмірів штрафів за них.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео