Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Савченко створить власну партію

Савченко створить власну партію
162897 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Народний депутат України від «Батьківщини» Надія Савченко публічно заявила про створення власної політичної партії та початок самостійної кар'єри. Сама Савченко виходити з «Батьківщини» доки не планує, однак заявила, що її «Народний Рух України» після створення буде проведений до Верховної Ради.

     За словами народної обраниці, головними пріоритетами її політичної діяльності будуть ідеї Майдану, які за три роки так і не були реалізовані, але для яких є підґрунтя. Також Савченко зазначила, що змінювати в Україні потрібно не тільки представників влади, але й саму систему управління країною, адже саме в ній лежить більшість проблем.

     Втім ці заяви Савченко вже були розкритиковані. Зокрема відомий волонтер Роман Донік повідомив, що Савченко створить не власну партію, а лише очолить політичну силу Медведчука, на меті якої буде боротьба за увагу людей через звинувачення діючої влади в усіх негараздах та спроби відвернути увагу від російської агресії.

     Що стосується Савченко, народна обраниця погодилася з тим, що наразі ставлення до неї серед українців різниться, тому доки «Народний Рух України» вийде до Верховної Ради, це буде громадська організація та фонд, і саме через цю діяльність можна буде побачити справжній рівень довіри до її персони. Савченко пригадала західні системи підтримки політиків, заявивши, що якщо вона буде балотуватися на президентські вибори, то кампанія її партії має бути профінансована з внесків виборців. Це й покаже рентабельність існування руху.

     Нагадаємо, під час масових заходів на Майдані Незалежності народний депутат України Надія Савченко виступила з вибаченнями за те, що люди, які дійсно хочуть щось міняти, не можуть працювати в існуючій системі, та підкреслила, що якщо треба буде відстоювати інтереси народу на Майдані, вона вийде боротися за справедливість.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео